Post by plesatstarnapli on Feb 20, 2022 12:41:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dumb Ways to Die ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dumb Ways to Die IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj neierobežotu skaitu dārgakmeņu ▞▞▞
▞▞▞ Dumb Ways to Die 2022 version ▞▞▞
Reklāmas padara to mazāk jautru, tā ir laba laika pavadīšana, kad tā darbojas. Es dotu vairāk zvaigžņu pēc tam, kad viņi to salabo vai noņems svarcelšanas spēli — tas sabojājas pēc pirmā brauciena, tāpēc jūs to nevarat pārspēt jebkurā laikā, un tas rada garantētus zaudējumus.
mīlu mākslu. smieklīgas nāves animācijas, un tās ir ļoti apmierinošas
Izklaidējoši, bet grūti saprotami, kas jums dažreiz ir jādara, un jūs nomirstat, pirms to izdomājat.
Tas ir ļoti jauki, taču visu laiku jūs esat apdraudēts, tāpēc nedariet neko bez pārdomām, bet atcerieties, ka arī jums ir jābūt ātram.
Spēle ir ok, bet tie parādās daudziem papildinājumiem, vadības ierīces nedarbojas tik labi, un dažreiz tā sasalst.
Apbrīnojama spēle
ir tik smieklīgi un jautri! jo ir miljoniem veidu, kā nomirt mēmā veidā, tāpēc piešķiru tam 5 zvaigžņu vērtējumu! izņemot vienu uz šķēršļa, vadības ierīces ir grūti izmantot, izņemot to, ka spēle ir pārsteidzoša!😃
laba jautra spēle, pārāk daudz reklāmu un pārāk ātri. Esmu pārliecināts, ka reklāmu kompānijām šī spēle patīk, bet es esmu cilvēks, nevis reklāmu uzņēmums
Tas ir labi, bet pēc kāda laika tas kļūst ļoti garlaicīgi. Tas dod jums tos pašus līmeņus, tikai katru reizi grūtāk.
Manējais visu laiku vienkārši avarē
Nu jā forsa jau bet reklāmas besī arā
Oho, šī spēle ir ļoti mainījusies... Es gribēju tikai nostalģiju, un viss, ko es saņemu, ir sliktas reklāmas, kuras nekad agrāk nebija, un dīvainas jaunas mini spēles. Kauns, arī tā bija lieliska spēle. Vismaz es varētu pameklēt dziesmu vietnē YT. Labākā dziesma vilcienu drošībai. Paldies Melburnai un mandarīnu kaķenei.
bija loti laba spele
Punch Bob Jumboq iytp
Es dotu tai nulli, ja es varētu pat neielādēt spēli, lai es varētu spēlēt, un tā pārāk daudz avarē.
Es vēlētos ieteikt izstrādātājiem dot noteiktu laiku norādījumiem, jo tik īsākā laikā kļūst ļoti grūti izlasīt, kas jādara, un pēc tam veikt darbību. Šī spēle ir jauka saistībā ar tās izveidi, taču laiks šeit ir galvenais faktors.😊
Dažas spēles ir nesamērīgi grūtākas nekā citas, un dažas nav iespējamas ar lielāku ātrumu. Labi, kas cits.
Smieklīgi daudz 30 sekunžu reklāmu un bez paskaidrojumiem, kā spēlēt spēles. Daudz vairāk laika skatoties reklāmas, nekā spēlējot spēles.
Damb weiti dawn
Dumb Ways to Die Santai gddt
Dumb Ways to Die Kasual pcj
Labākā mobilā spēle, jums drīz jāpievieno Ziemassvētku atjauninājums
Šo spēli vienmēr ir bijis tik jautri spēlēt. Es to novērtētu ar piecām zvaigznēm, taču papildinājumu skaits ir desmitkārtīgi pieaudzis salīdzinājumā ar iepriekšējo, tas tikai padara spēli daudz sliktāku. Kaut nebūtu tik daudz reklāmu .
Tas nav iespējams, mēģinot iet garām vilciena sliedēm, tas izdara to jūsu vietā. Arī tad, kad tas sniedz norādījumus sākumā, tiem nav jēgas!
Satriecošs
👣👍 super
Man patīk bet daudz reklāmas
Es atcerējos, ka man bija šī spēle bērnībā, tāpēc es to pārinstalēju un biju vīlies. Visas sākotnējās minispēles tika aizstātas, un tagad visur, kur griežaties, ir reklāmas un pirkumi lietotnēs. Nācās atinstalēt. 😡
Šo spēli ir lieliski spēlēt, un to ir jautri darīt, kad jums tā patīk. Iemesls, kāpēc es tam neesmu piešķīris 5 zvaigznes, bet 4, bija tāpēc, ka pēc kāda laika tas var kļūt garlaicīgi, un jums ir tendence atstāt to savās mājās, un jums tas vienkārši kļūst garlaicīgi. Jūs katru reizi veicat vienus un tos pašus uzdevumus. Tā ir laba lietotne. Es tomēr to neieteiktu.
Tiešām nenovērtēju neizlaižamās reklāmas pēc katras spēles. Vienkārši liek man negribēt to spēlēt. Tas ir vienkārši stulbi
Man tas ļoti nepatika, jo tas ir diezgan garlaicīgi un tajā ir daudz reklāmu... un arī vajadzētu būt mājienu opcijai!!!🤷♀️
Man patīk šī spēle, bet man nepatīk, kā tā liek jums noliekt datora ekrānu, un tas tiešām nav iespējams, un tas man TIEŠĀM liek NĪNĪT spēli, lūdzu, mēģiniet to labot.
Šitie 'depresīvie' bērni ir kaut kas cits. Jums reāli liekas ka spēli kuru sauc 'Stulbi veidi kā nomirt' uztaisīs par bērnišķīgu spēli? Vispār, kas tur ir tik slikts? Nav vispār nekāds 'gore' un tur vienkārši parāda kā PIKSEĻI dumji nomirst. Tā ir reāli spēle kuru jūs ielādējāt, un jums jau bija pateikts piemērs spēles nosaukumā un ikonā. Ja ir par ko sūdzēties, tad vismaz sūdzies pareizi, tas ka tev ir bail no spēles kuru patsdēji nav neviena cita problēma, kas nav lielāka. Piedodiet, lol.
pārāk daudz reklāmu. Es neesmu pārliecināts, vai ir pietiekami daudz izaicinājumu vai mini spēles, un spēle ir jautra
Spēle ir lieliska... Bet tās ir daudzām reklāmām. Un, kad es saku daudzām reklāmām, es to domāju: Ik pēc 40 sekundēm tā ir reklāma... Jums tas ir jāizlabo.
Tieši tik daudz pūļu šajā spēlē man patīk! Tas lika daudziem cilvēkiem uzzināt par vilcieniem un daudziem citiem stulbiem nāves veidiem. Izņemot to, tā ir tik jautra spēle. Man patīk atbloķēt jaunas preces, jaunas pupiņas, drēbes un pat jaunas spēles. Es ieteiktu šo visiem. Šī spēle ir pelnījusi 5 zvaigznes!
Ar šo lietotni ir ļoti jautri spēlēt. Es patiesībā spēlēju spēli, kamēr es lasu savas dzirdamās grāmatas. Esmu ļoti mobils cilvēks (man patīk darīt lietas, klausoties savus audio ierakstus). Šī lietotne ir lieliska neprātīgai izklaidei (tas nozīmē, ka es varu klausīties un saprast, kas notiek manās audio grāmatās, spēlējot!!!!
Tas ir patiešām forši, man tas ļoti patīk, taču tas nesniedz jums pamācību visos līmeņos, tāpēc ir grūti pierast pie tiem visiem. Bet drīz to izdarīšu. ;-)
Tas ir smieklīgi un reklāmas ir pārāk garlaicīgas, lūdzu, izlabojiet reklāmas, piemēram, 1 reklāma katrā līmenī, lūdzu, izlabojiet tās kaitinošās reklāmas
Šī spēle ir lieliska laika slepkava un ir ļoti jautra! Es un mani brāļi un māsas to spēlējam un lieliski smejamies. Un mēs patiešām nevaram to darīt visu laiku. Bet viss šīs spēles dēļ!! Lielisks darbs!!!😊😊
Tā ir laba spēle, ja varu to spēlēt, bet tā netiek ielādēta, kad es nospiežu spēli, ir melns ekrāns un vienkārši nekad netiek ielādēts, lūdzu, vispirms izlabojiet šo, patiesībā es redzēju visas atsauksmes un viss ir labi, es arī novērtēšu, ja jūs var to salabot
Ai patīk!
Dumb Ways to Die Gündəlik vcxt
Jaunais atjauninājums ir patiešām neveiksmīgs, un reizēm tas nereaģē uz vadīklām, kas var būt ļoti nomākta. Šķiet, ka taimeris ir kļuvis daudz ātrāks arī spēles sākumā, kas dažkārt nedod jums pietiekami daudz laika, lai reaģētu. Laba spēle, bet, lūdzu, izlabojiet vadīklas un nedaudz palēniniet taimeri.
tas ir ļoti jautri, bet, kad es nospiežu 'play again', tas iziet no spēles uz reklāmu un, kad es atgriezīšos tajā, tas vienkārši apstājas un liek man restartēt spēli -_-