Post by plesatstarnapli on Feb 20, 2022 12:35:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ StrikeFortressBox ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ StrikeFortressBox IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code napake točke ▞▞▞
▞▞▞ StrikeFortressBox 2022 version ▞▞▞
Strikefortressbox je najboljša igra, ki sem jo igral, so animacijski liki, ki so mi bili zelo všeč, izbira helikopterjev vaš zgornji levi zaslon je možnost blokov, če ste kliknili, da bo na voljo zombi, izbira helikopterja, izbira vozil in tako naprej, kar mi je bilo všeč SOOOOO Hvala za izdelavo te igre je ta igra res zabavna ni dolgočasna !! Mislim, da bi morali narediti več poglavij. Namestite to igro fantje in se zabavajte!!!
Zadnja posodobitev je pokvarila igro. Zdaj je še bolj moteče, gumb za streljanje se ne prikaže, battle royal se le redko začne in če se zgodi, je vedno nekaj narobe z njim.
Mislim, da je dis kul in super igra, vendar posodobite, kjer ne potrebuje wifi bcs, to je najboljša igra, ki sem jo kdaj igral (2019), tudi ko poskušam iti na strežnik ali igrati to igro, mi ne dovoli več (2021 )
Lepa igra . Glavna težava pri tem je nadzor lovskega letala. Moja najljubša narejena je zastava za zajemanje
Ta igra je najslabša kar sem jih kdaj videl. Igralci izginjajo in se ne vračajo, tudi če ostane čas. PROSIM FANTJE, NE PRENOSITE
Legenda igre Boga
Ne morem dodati prijateljev. Ali lahko postanem moj prijatelj kot soigralec?
To je dobra igra, vendar ji dajem oceno 2 zvezdici, saj je nisem igral samo dva dni in ko sem jo odprl, je bil moj ves napredek in puške izbrisane in sem se vrnil na raven 1
Prosim, če lahko naredite način okužbe z zombiji, ki bi igro naredil 10x boljšo.
Všeč mi je ta igra, vendar je hitrost igralca prepočasna 🦥
TRASH vsakič, ko ustvarim strežnik za prijatelja, da se mu pridruži, kar naprej govori, da je napačno geslo, ko je pravo geslo, ali lahko popraviš tega razvijalca, hvala
Ta igra mi ni všeč, ker nimate gradnje načina
Dobra igra, a če obstajata zombi način in način brez povezave, bo to najboljša igra na svetu. Prosimo, da nam zagotovite te načine. Prosim, da nam bo pomagalo igrati. In daj nam več orožja, avtomobilov, ker imam denar, ampak vsako stvar kupim jaz. Do zdaj imam Rs.2500/-
Všeč mi je igra, vendar prosim, prosim, da dodate spawn prot, ker bo sovražnik vedno taboril in pobijal mojo ekipo znova in znova
Op
Iskreno lahko rečem, da igra ni tako dobra. Zlomljeno, moteče in ne vem, kaj je to, toda lahko v mrestilu ustvarite škorpijona in ubijete ppl super zlomljenega, enega ustrelite. Treba je popraviti!
Neverjetna igra, vendar prej ne zato, ker se je, ko sem posodobil, začela zrušiti po 5-6 sekundah, prosim, da to popravite. Želel sem igrati to igro brez težav, počakal bom na naslednjo posodobitev in v tej posodobitvi imate odpraviti to težavo. Hvala
naredite druge igre, kaj je bolje zaslužiti, prav tako mimogrede naredite kopijo chicken gun, vendar vas je neskončno, vendar imate neskončen denar, naredite tudi to igro, vendar imate neskončen denar in smrtno pištolo
1 zvezdica zakaj je google račun napačen
Cooking Dream Įprastos temos wcl
Ta igra bo zgrešila, če ne boste imeli dovolj podatkov. Sovražim igro in mi je všeč 👿💢🗯️
Bloki po drstenju izginejo😡
Ta igra je dobra, vendar potrebujemo internet brez interneta, te igre ne igramo
Popolnoma grozno, toliko padcev fps je te igre nemogoče igrati, poleg tega pa je tudi mehanika in celotno okolje je preprosto povprečno
Namaste v bolnišnico, da bi izpolnjeval zahteve dneva za dnem in kako je zelo poskočen sem bil pred nekaj dnevi mimogrede, da bi imel največ sreče
Ne morete izbrati ekip
Prosimo, posodobite to igro je tako dolgočasna tukaj zemljevidi, vendar piščančja puška dobiva toliko ogledov, prosim, posodobite to igro, prosim, prosim, ZAČNITE VAS PLS!!!
StrikeFortressBox অ্যাকশন twlm
Najboljša igra, ki sem jo kdajkoli igral v najboljši igri bitke
Res zabavno in vse z vsemi puškami, vendar je nekako dolgočasno, a še vedno zabavno
Na splošno zelo dobra igra, mimogrede, ali lahko dodate več pušk, če je posodobitev? cenil bi to.
LEPA IGRA, TODA MOJA IGRA NEKAJ ZAMAKA
To je dobra in zabavna igra, vendar je edina težava, da dodate nekaj, izberite ekipo. Upam, da boste to videli in dal bom to oceno 5 zvezdic.
Ta igra je res zabavna, s katero lahko letiš z uporabo prenosnika 🤣🤣🤣 in ubijaš sovražnike pred nevarnostjo, všeč so mi vsi motorji in se vedno vozim s katerim koli avtomobilom, kar hočem, res zabavno ♥️ 💙 ekipa
Vem, da ga morate tapniti, potem se bo vrnilo, a vseeno je v celoti dobra igra
To je zanič in tako zelo zaostaja in sovražim ga, da si želim, da nikoli ne bi bil tukaj
prosim dodajte pištolo v novo pištolo!!!
Je tako zabavno ubijanje rdeče ekipe ali modre ekipe geme si težko, a tako zabavno geme
Igrajte to igro je kul prenos v trgovini Play
Izrežite to animacijo iz zastave za zajemanje, prosim, hitro naredite kot staro, prosim
To je ZELO lepa igra, ker obstaja veliko vrst orožnih vozil in še veliko več je zabavna, naredite veliko več iger
Igram 2 igri in oglasi prihajajo. Prosimo, dajte boom, da lahko popravimo in razstrelimo, prosim, da je igra najboljša
Ta igra je dobra, vendar je zelo težka. Jaz sem modra vojska in rdeča armada je prišla in nas ubila 20-krat, vendar mi je ta igra všeč
StrikeFortressBox Акционе mnhu
Hej chalo 👋 ta igra, ki si jo naredil, je super, saj veš, in tekstura vsega je samo dobra in prosim, dodajte več avtomobilov in drugih
Všeč mi je ta igra, ker ima preveč orožja in preveč con, vendar prosim☹️ dodajte več con in orožja, hvala za vsako stvar
Ta igra je pravzaprav res dobra igra. Za brezplačno igro nekaj več kot 100 Mb prostora bi ji dal oceno pet zvezdic. Težava, ki jo vidim pri tej igri, je, da če kupiš vse orožje, kot sem to storil jaz, ne moreš uporabiti pištole, ker je preblizu telefona ali tablice. To onemogoči uporabo ognjemetne pištole. Če bo ta težava odpravljena, bom to igro ocenil s petimi od petih zvezdic. Prosimo, popravite čim hitreje.
Všeč mi je ta igra, ker je zabavna in lahko kupuješ avtomobile in kupuješ puške ter veliko zemljevidov, da si jih ogledaš, podobno kot ta igra, ker sem na voljo, da dobim brezplačen denar 💲 Pridem jutri in ne bom prišel skozi in ne bom prišel do tebe pošljite sem wwwww lep vikend imate in ne boste prišli danes ali od ponedeljka do srede zvečer in bo začetek yyyyyy Delam na vso srečo za Mukhamontri od najboljše sreče v vaši družbi in pošiljam vam najboljše srečo v ......
Igra je ......... OK 😎 Dajem 3 zvezdice, a igra je neverjetna
StrikeFortressBox Akcijske igre wahq
Vem, da je super, ampak ... me kar naprej vrže iz igre!? Ne vem zakaj, ampak ... prosim popravi!
Ayyyyy chalo apps naredi najboljše, dal sem mu 3 zvezdice bc lahko dodate znake, ki jih lahko prilagodite, prosim, dodajte, da mi bo to všeč v trgovini, in ali lahko postavite zemljevid za prilagajanje, ki ga lahko shranite in prilagodite, prosim
StrikeFortressBox অ্যাকশন pff
Odpravite težave z igro - 1.Imam wifi in je pisalo, da noben strežnik ni na voljo 2.IGRA ME SISI ZAPUSTITI TO JE TO