Post by plesatstarnapli on Feb 20, 2022 12:32:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Teacher Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Teacher Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodeerib lõpmatut kulda ▞▞▞
▞▞▞ Teacher Simulator 2022 version ▞▞▞
Ma annaksin sellele mängule viis tärni, kui see poleks laguneva võitluse osa jaoks. See on võimatu! Palun parandage see. Ka lisad ei aita. Tahvelarvutis viib see mind tagasi avalehele. Ja kui ma linnukese sisse panin, siis seal oli kirjas, et panin X. Palun paranda need asjad ka ära. Ülejäänud on tõesti hea. Mulle tundub, et teatud hetkedel on see aja raiskamine. Aga muidu on lõbus.
See mäng on hea, kuid vahepeal on palju reklaami
See on lõbus mäng, kuid sellel on halb x ja ✔ skanner
See on hea, kuid sisaldab palju reklaame, ma loodan, et lahendate selle probleemi
See on nii halb ja hiline, kui ma üritan x-i panna, ütleb see, et see on märk.
Selles mängus on nii palju reklaame, et see on naeruväärne. Samuti oleks parem, kui see oleks ka võrguühenduseta mäng
see on kohutav mäng, see on lihtsalt super tõrgeteta ja täis reklaame ning peate raha kulutama või reklaame vaatama, et mängu ise mängida. Mängu mõte on samuti halb. ma lihtsalt ei soovitaks seda halba mängu.
Mulle meeldib mäng, kuid mõne aja pärast muutub see igavaks. See on ikka ja jälle sama asi. Lisaks desinstallisin selle just sellepärast, et pihustasin kedagi ja see ei lõpetanud pihustamist, kuigi tegin kõik otsa. Samuti on palju reklaame. Ka küsimused lähevad raskeks, ma ei tea enam vastuseid. Mõnikord on raske aru saada, kas see on õige või vale. Võite selle alla laadida, kuid tõenäoliselt tüdinete sellest mõne aja pärast.
Renegade Racing 자동차 경주 ztx
See mäng on väga tore, kuid palun, seal on nii palju reklaame, palun tehke sellest midagi
Kui jälgime saali ja peatame kiusaja, peame vaatama reklaami, kuid see ei tööta, aga kui me ei taha reklaami näha, kukub see alla. Kui soovite reklaami näha, installige see. see mäng ärritab mind...
Kui olen mängu avanud, see ei avane, proovisin rohkem kui 7 korda
Liiga palju reklaame ja nende eemaldamine maksab palju. Võib-olla 0,99 ¢ oleks ok, kuid 3,99 $ reklaamivabaks, mäng pole nii hea.
Norm mäng
see mäng alguses on see hea, aga😭😭 selles mängus on liiga palju reklaami
See on ilus mäng, mis inspireeris mu tütart õpetama lastele head tööd jätkama:D
Mäng on super, kuid musta tahvlit mängus pole
Väga halb mäng, kui seda mängu alustasin, töötas see kenasti, kuid kui järgmine kord mängisin, jäi see maha, kahjuks jäi seisma
See on väga tore mäng. Olen 10-aastane, kuid tunnen end seda mängu mängides õpetajana. see on hämmastav mäng. Ma armastan seda. Samuti võime sealt õppida palju sõnu
Teacher Simulator கேஷுவல் cmr
Liiga palju reklaame
See mäng on päris lõbus, kuid seal on nii palju lisandeid. Ma arvan, et nad peavad hakkama saama, kui saame valida, kas tahame lisada või mitte. Kuid üldiselt arvan, et mäng on suur hitt ja hoiab lapsed internatuuris!
See on maailma parim mäng, tänan teid selle mängu eest, et teie õpetaja on parim
Annan sellele mängule 4 tärni, kuna selles on liiga palju reklaame, et saaksin selgeks teha, mitu tundi kui palju peaks reklaamidega mängima🤨🤨
Ma ei tea, kas kellelgi on seda veel, aga kui ma vajutan pärast taset kogumisnuppu ja peal kolmiknuppu, saadab see mind kolmiku kuulutuse juurde! See on ülitüütu. Aga kas keegi veel kogeb seda? Minu kogemus ei olnud nii halb, kuid ..palju reklaame! Palun tehke sinna vähem reklaame ja ma installin selle mängu uuesti. Aga praegu ma kustutan selle. Ja kui sa selle parandad, annan sulle viis tärni.
See on üsna halb, reklaamid ja siis, kui teie saali jälgimine ütleb, et laps tegi ühe asja valesti, saadate ta direktori kontorisse, üks kord lasin lapsel minna, sest ta tegi 2 süütut asja ja 1 halva asja, mis lõi jalgpall või mis iganes spordipall see katusel oli, see pole üldse nii hull ja ometi öeldi mäng, et see oli vale awnser ja siis oli kiusaja, nii et ma peatasin kiusaja ja ainsad võimalused olid "Uimastusrelv, piprasprei , Laske lahti" TUNNUSTUSPÜSSI JA PIPARAPREI?!?!
Suurepärane, reklaame on natuke liiga palju See mäng on parem kui {papers grade please}
Teacher Simulator Grand public wmih
See mäng on väga tore. See aitab ka lastel õppida. Seda laaditakse praegu alla, kuid ma näen, et video on mäng, siis laadin selle mängu alla. Selle mängimine, graafika ja juhtnupud on väga kenad. Ma armastan seda mängu. Aitäh, et tegite mängu ülimaks. See on parim mäng lastele.
Mulle meeldib, aga mul on kaebusi. 1. Kõige jaoks tuleb vaadata reklaami! Reklaame on nii palju. Peate vaatama reklaami, et peatada kiusaja, asuda tööle, hankida uus riietus ja palju muud!! 2. Nad vastavad ise küsimustele valesti. "Kui vana on USA? 224 aastat" um no. See on 244
Mäng on väga populaarne ning seda on lihtne mängida ja teha
Paljudele lisadele, kuid suurepärane mäng lastele 👏 👍
See on tõesti hämmastav ja lõbus, see tegi mu tuju alati paremaks, kui tuju on väljas, see mäng on vapustav 👌 😍
Mäng on nii lõbus. Kuid 1000 reklaami olemasolu sekundis on kohutav. See teeb mängu nii igavaks. Iga sekund vaatab 30 sekundit reklaami. Ma armastan mängu. Aga ma ei saa sellega nii hästi hakkama.
Kas ma olen inimene, kellel hakkab kergesti igav? See on siiski hea mäng ja see on tõesti nauditav, kuid kui aeg möödub, muutub see igavaks ja igavaks.
Teacher Simulator নৈমিত্তিক htu
Halvad reklaamid ja põhjusel saavad lapsed haiget
Teacher Simulator Priložnostne rtqv
Ma andsin sellele kolm tärni, sest mõnikord ilmuvad need reklaamid lihtsalt pidevalt ja alati, kui ma midagi vajutan, hüppab see lihtsalt üles. Ma ei tea, miks, aga rakendus on ausalt öeldes hea.
See on ok just siis, kui ta ütleb, et see hirmutab mind kuidagi ja on tõrkeid ja reklaame, mis sunnivad mind nüüd midagi muud tegema, nii et jah ♡
Vabandust, kuid te peate vabanema kõigist reklaamidest, me ei soovi siin reklaame, me tahame lihtsalt rahus mänge mängida ja lõõgastuda, et kõik reklaamid saaksid kadunud. Ma tean, et te tahate, et me alla laadiksime ja ostaksite, kuid te häirite pidevalt meil, isegi YouTube'is on sellel reklaame ka siis, kui tahame midagi vaadata, olen neist reklaamidest väsinud, isegi mõned inimesed on reklaamidest väsinud, nii et palun ilus, palun vabanege reklaamidest ja mul on kahju, et installisin mäng, mida kahetsesite, et andsin sellele 1 tärni, nii et tehke seda minu eest
See on lõbus! Aga lihtsalt liiga palju reklaame. Lõpetan ühe klassi ja selle läbimiseks kulub vaid minut ja saan sõna otseses mõttes 30-sekundilise reklaami. Uskumatu, kui palju reklaame see mäng mahutab. Reklaamid on põhjus, miks ma andsin sellele kaks tärni. Vähendage reklaame ja ma muudan selle hinnangu 5 tärniks.
See on tore mäng, kuid kõigil pole kogu aeg internetti, nii et see peaks olema võrguühenduseta mäng ja siis muutub reklaami vaatamiseks kõike, mida peate tegema, nii igav, nii et proovige seda täiustada
Jah, kutid, reklaame tuleb mängule liiga palju TÕESTI on fantastiline, ma hindan seda, aga PALUN ADS-meest. Nõuanne – alustage uut mängu nimega Teacher Simulator ja võib-olla vähem reklaame või üldse mitte. Armasta oma mängu❤️❤️😍😍.
Soovin lihtsalt, et reklaamid ei oleks nii sagedased või et tasemed oleksid pikemad