Post by plesatstarnapli on Feb 20, 2022 12:29:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jungle Adventures ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jungle Adventures IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код необмежений ресурс ▞▞▞
▞▞▞ Jungle Adventures 2022 version ▞▞▞
Дуже погано, тому що це онлайн-гра, а не офлайн
Я маленький хлопчик і я не зможу отримати 21 століття, тим більше
Дуже важко
ви вказуєте, що для завантаження цієї гри потрібно лише 18 МБ. Я намагався завантажити, але їй потрібно більше. У мене недостатньо 28 ГБ, і я хочу видалити деякі свої програми. Поясніть, будь ласка?
Дуже добре і дуже приємно😊😊😊☺☺☺
Кидати каміння в боса важко
Да це нормально
Я це люблю . Це дійсно дуже цікаво, навіть вся моя родина, мій брат, я та мої батьки, грають у це, і їм сподобалось, я також пропоную своїм бабусі та дідусю завантажити його через блокування, щоб не витрачати вільний час
Гарна, але бхор гра
гарна гра 50 етап №. це дуже важко
Зробіть замість фруктів копійки іще могли купити карту
Найгірший досвід. Реклами справді забагато. Це була одна з найгірших ігор, у які я грав у моєму житті. 😡Це був сміття. Причина, чому я поставив лише одну зірку, полягає в тому, що керування цією грою також погане та погане. Ця гра - велика містифікація😳. Я був дуже розчарований😣. Це я раджу ніколи в житті не завантажувати цю гру😌. Я його деінсталюю. 😝.
Я відчуваю, що біжу за своїм життям, мені це подобається
Справді цікаво грати. Не можу перестати любити це. Кожен рівень просто неймовірний і цікавіший 🥰😘
Нормальна гра ну так щобі топ, але можна поностальгувати так, як похоже на маріо
Добре, щоб весело
Крутелик
Це дуже гарна гра. Через це графіка і я живу важкою грою. І останній рівень такий важкий, але тут проблема в тому, що немає проблеми 😆😆😂🤣🤗🙂☺️. Гарно, я люблю це. Спасибі.
Мені було дуже весело, ця гра чудова..до побачення, нудьга 😍
Смішна гра, справді, я радий грати в цю пригодницьку гру, дуже дякую. Моя мрія — розробити цю гру найближчим часом, але, будь ласка, нам потрібна ще одна пригодницька гра.
Мені подобається ця гра, але вона не може бути встановлена ... чи можете ви, будь ласка, допоможіть встановити
Ребята ета дуже класна гра ви молодці,токо дуже складні боси,а так впрочем нічого спасибо!!!
Гра хороша. Але рівні майже однакові. Може покращити ускладнення на кожному рівні.
Гуд ігри
Весело і веселіше будь-хто може грати. Є складні та прості способи проходження рівнів 🙂
Дуже гарна гра
Добре, але 2 частина чудова
Гра раптом стає занадто повільною.. неможливо грати в неї на такій швидкості..жаль, мені дуже сподобалася гра..
Гей, хлопці, вітаємо jungle Adventures 50 мільйонів завантаження. Я дійсно дуже щасливий. ваша перша гра Adventures досягає цієї мети. Ця гра дійсно чудова та фантастична на кожному рівні. Мені дуже подобається ваша гра природні рівні "таємнича земля", "Загублені джунглі" і т.д., дійсно такі дивовижні та красиві рівні. Сподіваємося, що ви, будь ласка, створіть більше природних рівнів і красивих босів раніше для jungle Adventures 3
Дуже невдала гра 😪🤤😥😥😥😪😥😪
Мені подобається гра, але вона схожа на mareo
Занадто складно. Це дійсно дратує. Я багато разів намагався пройти цей рівень, але не пройшов. У цю гру дуже важко грати. Але це добре, я також поставлю 5 зірок.
Bubble Pop Origin! Puzzle Game Puzles whol
я люблю цю гру
Будь ласка, не завантажуйте це марна трата часу
старіша версія була гарною, оновлення версії 4-го етапу не завантажується...
Jungle Adventures ผจญภัย ehvc
Гра настільки дивовижна, що я ставлю 3 зірки, тому що програми такі чудові, що я не можу повірити... це!!!
Мила гра
بدک نیست
Гра супер дуже класна ставля 5 рекомендую замовити
Jungle Adventures Adventure rdh
Jungle Adventures Dobrodružné unbl
Гра хороша, але нових не було
Чебрець