Post by plesatstarnapli on Feb 20, 2022 12:13:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Mario Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Mario Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod sok primogem ▞▞▞
▞▞▞ Super Mario Run 2022 version ▞▞▞
Jo káték
Line Color 3D Casual hhc
Megvettem a játékot a táblagépemen a nintendo fiókommal, és most telefonon játszom, ezért 10 dollárt akarok fizetni, hogy újra megvegyem a játékot
Nagyon sajnálom, hogy ezt az egy csillagot értékelem, miért? Meg kell vásárolnunk néhány tanfolyamot, varangyokat és egyebeket, majd néhányan a játék szerelmesei megpróbáltak bejelentkezni a nintendo fiókba, és nehéz javítani ezt
Good job es ajanlom midenkinek hogy 1 napot kell varnom hogy be lepjek a jatekba. miert😓 es nekem nem fizetos csak kolcsokat kell csak keresni es mario makert is toltsetek le
Ez egy borzalom.
G. Ma december 22-e a játék frissítésének napja. Folyamatosan frissítjük!
Hát igen, 3200 Ft-ot sajnos nem ér...
Mi a fene? A Super Mario Run 9,99 dollár fizetését követeli meg a játékosoktól, hogy a World 1 első 3 szakaszán kívül az összes többi szinten is játszhassanak! Micsoda készpénzfelvétel!
Nem indúl a frissítés
Nagyon jó csak lehetnének más power upok is
Szóval minden világot meg kell vásárolnia?! Ráadásul a "játék" nagyon gyakran összeomlik. Eltávolítás.
Ez a játék késztet arra, hogy regisztráljak, és 5 percenként frissítsd, de szórakoztató, ha tényleg át akarod élni a fájdalmat, akkor hajrá
Miután beléptem egy öt perccel mindig azt írja, hogy hiba lépett fel és az ujratelepítés után is hasonló
Omg ez a játék annyira addiktív, hogy nagyon szeretem! Annyira boldog vagyok, hogy szuper Mario van a telefonokon! Egy dolognak nem vagyok túl boldog, bár nem engedik, hogy megvegye a World 2-t anélkül, hogy megvenném, engem feldühített! Ha megengedik neked a 2. világot, 5 csillagot adok rá!
Csak pénzért lehet tovább menni. Gusztustalan hányinger 😡😡🤢🤮
4 pàlya 60 csillagot megcsinàltam. Mindenhol rózsaszìn, lila, zöld és ìgyse enged tovàbb törlöm
Jó lenne ez csak net meg persze fizetés nélkül !!
De nem 3200ft-ért sajnálom, hogy fizetös!
Egy ilyen játékért,ami ezer éves,pénzt kérni!? Aki kitalálta,sem volt normális. Amúgy a játék nagyon jó lenne, de fizetni tuti nem fogok érte.
Mikor lesznek új frissítések a játékhoz? Most ismétlődik😒
tök jó és nem kell nintendóznom ahhoz, hogy játszak ezzel a játékkával
Nem rossz de nem a legjobb
Biztos nem fogom megvenni a pályákat azt várhatják, hogy 4000 ft kiadjak 3 meg egy kastély pályáért ugyhogy legyen mindegyik ingyenes
Miért pénzes ezt nem lehet ne ki javitani hogy ha meg az ios-eseknek meg ingyenes
Nagyon nagyon szeretem ezt a játékot, de kérjük, távolítsa el a vásárlást a többi fejezet lejátszásához. Csak én tudok játszani az 1. fejezetig. A többi karakter, fejezet és játékmenet nagyon szép, jó és kiváló. A vezérlőket is szeretem, csak a képernyőt kell megérinteni. Nagyon egyszerű vezérlők. Ennél egyszerűbb vezérléssel még nem játszottam.
Super Mario Run ایکشن vjwa
Jó volt
Ingyenes nagyon jó játék (még a nyukámnak anyukája játszott vele szóval régi játék😊)5csillag
Super Mario Run 액션 zhys
A játék nagy részéért fizetni kell. Legyen ingyenes játékunk, vagy legalább tegyük olcsóbbá, mert a legtöbben nem engedhetik meg maguknak! A csak futás fogalma számomra nagyon hülyeség. Még visszafelé sem mehetsz, hogy megszerezd a szükséges érméket. Csak 1 világot játszhatsz, majd a többiért fizetni kell; ami buta. Legalábbis az egyetlen dolog, amit jót tett a rallyn. Ez tisztességes
A játék szórakoztató. Izgalmas, és nagyon élvezem, milyen érzés vele játszani. De ez annyira korlátozott, és 15 percnyi játék után nem tehetek semmit. Semmi okom rá, hogy miért telepítsem ezt, ha megtelik a telefonom ekkora tárhellyel, ha úgyis kiadom.
Az alap jó, de botrányosan az optimalizáció, akad rossz folyamatosan. Nem hinném, hogy a 4 GB RAM-nak nem kéne elbírnia...
Szóval 67.98$-t költök a játékra, szóval... szinten vagyok 💯 795-tel is
Hogy kell a 4 pályára menni ?? Lakat alatt van a kastély
Jó volt újra mario-val játszani, de nekem ez a játék nem tudta bebizonyítani, hogy megér 3500 Ft-ot. Az külön csalódás volt, hogy a fizetős pályára csak játék közben figyelmeztetett.
Jo egesz jo
Ez a játék nagyon szép, és olcsó az 50 GBP-os játékokhoz képest. Annak ellenére, hogy ez egy mobiljáték, nem igazán számít, hogy 10 fontot kell fizetnie. Ez a játék nagyon egyedi és egy robbanás, bár lehet, hogy korlátozott. Tehát próbálja ki, és nézze meg, ki akarja-e fizetni a 10 fontot. Ui.: Ha annyira ideges, hogy tíz fontot fizet, akkor a jobb fizetésre panaszkodik, mint a mario gokarttúra aranybérletére.
A játék maga jó. De a 4.pálya után kell fizetni. Így törlésre kerül..
9,99-ért alapvetően egy teljes értékű Mario játékot kapsz, minden egyéb alkalmazásvásárlás nélkül. Rendben van, legyőzz minden világot, kivéve a sztárt, de ezek után nagyon unatkoztam. A Remix 10 az, ami egy ideig ott tartott. A sztárvilág rendben van, de nem olyan jó, és egyes pályák feloldása nagyon nehéz, és szívás lenne az újoncok számára, akik első Mario játékként játszanának ezzel. Összességében ez egy tisztességes Mario játék, és ha időt akarsz ölni, akkor érdemes felvenni.
A Kingdom designer igazán szórakoztató a dekorációk és utak hatalmas választékával! A Remix 10 és a Toad Rally igazán szórakoztatóak, függetlenül attól, hogy mennyi ideig játsszák őket. A Mario sorozat híres karaktereinek nagy választéka, sok klasszikus ellenséggel együtt! Nagyon jól irányít, és élvezetes a játék! A fontosabb események már véget értek, de ezeknek az eseményeknek a jutalma csodálatos volt, és a velük való kapcsolat még jobb volt! Azt javaslom, próbálja ki Ön is! De jó lenne több rendezvény is.
Super Mario Run Екшн kveh
Jelenleg nem tudok semmi jót mondani erről az alkalmazásról.Miután elmondod, mi történt a Super Mario futásommal, akkor megteszem. Minden nagyszerű.
Tökéletes futó Mario stílusú játék.
Összességében jó játék, de változtatnod kell ezen a fizetésen, hogy a többi világot is bevehesd a játékba. Nem volt elég játékom, ezért rávettem magam, hogy fizessek, de nevetséges, hogy benne van az a 10 dolláros fizetés, plz változtassa meg a jövőbeli embereket, akik megkapják a játékot. Nintendo, rajongok érted, ennek nem az a célja, hogy ellened szóljak, szeretem a többi játékodat, mint például a Dr. Mario és a Mario Kart, csak így tovább
Nagyon jó lenne csak hogy az első 3 pálya ingyenes a többi elég sokba kerül. Jó lenne ha ingyenessé válna az egész
Még a Nintendo is néha kudarcot vall, annak ellenére, hogy szinte tökéletes az igazi klasszikus játékok elkészítésében. Példát akarsz? Nézd meg ezt a játékot.Csak ki kellett volna adniuk egy külön "demót", és előre kellett volna fizetniük 10 dollárt, nem a játék elején. Kívül. 10 dollár egy kicsit drága egy mobiljátékért. A legtöbben általában 1-5 dollárt várnak el egy játékért. A Nintendo nem megy jól mobilon, inkább konzolokon kellene játszani.
1. Világ ingyenes csak... annyira nem jó játék hogy ennyit elkèrjenek érte
Ez a játèk nagyon jó is mindenkinek ajánlom
Super Mario Run Δράση qnhs
Elkezdtem játszani, de hamar ki is léptem. Nekem nem volt olyan érzésem, mint amikor gyerekkoromban játszottam ezt a játékot az asztali számítógépen. Aztán meg a fizetés, ami kiverte a biztosítékot nálam. Ez teljesen egy pénzlopásnak is megfelel. Engem nem ejtettek fejre, ezért nem is fizetek játékra, s nem is tartom rajta a telefonomon. Super Mario törölve.
A játékig el jutok, annyi reklám és sem felesleges tartalom gyötri a szemem. Meguntam pár másodperc után. Nem ajánlott