Post by plesatstarnapli on Feb 20, 2022 12:10:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pou ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pou IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler dayanıklılığı arttırır ▞▞▞
▞▞▞ Pou 2022 version ▞▞▞
Aslında güzel bir oyun aslında basit olan bence...
Pou'nun güzel bir oyun olduğunu deneyimlediğim gibi, belki zaman harcayabilir ama eğlenceli bir oyundur ve çocukların zekalarını geliştirmelerine izin verir ve lütfen. Bu oyunu indir, komik çünkü gerçekten eğlenceli
Sorun değil ama arkadaşım çok oyunculu deneyin ama yanlış bir şey çalışmıyor düzeltin plss
Oyun çok güzel ben bu oyundan 0 puan kırmaktan ebebeğin oyunu olmuş ve pou çok tatlı ve ben bu oyunu bayadır oynuyorum seviye atlamak çok kolay ve pouyu büyütmenin taktiği de var ben o taktiği kolay deneyerek pouyu büyüttüm ve kardan adam crismas falan yaotım para kasmakta çok kolay oyun oynayarak, bes,sağ artırarak, pouliğini yerine getirmeyi ve pouyu oyun oyt şiddetlik eylemekte bulun.Ve oğlu olarak onu anlatarak bu kadar eylemekte oyun oynayarak,sağlık artırarak,enerjisini
genel olarak küçükken oynamıştım yemek yemeye gidecektim pou herhangi bir şeyle gelmene beni çağırıyordum ben mi bir şeyi eksik yaptım yoksa pou damı bir sorun varda beni çağırıyor kamera mı var yoksa 😖
Pou'm neden orta seviye telefonda bile gecikiyor?
Ciddi misin? 20. seviyeye kadar pou oynadım ve seviyeye tıkladım. Benden giriş yapmamı istedi, ben de yaptım ve tüm ilerlemelerimi sıfırladı. Bu oyunu oynamayı bitirdim.
pek çok farklı türde atari oyunları. Seni meşgul eder.
Bu oyunu gençlere tavsiye ederim. Mini oyunlar biraz sıkıcı ve tembel bir tembel bunu yeni yapmış gibi görünüyor. Bu oyunun da daha fazla güncellemeye ihtiyacı var. Ölmüş gibi ☠️
Ben iyi bir oyun. Biraz sıkıcı oluyor 😴 ve çok fazla oynamamaya başlıyorsunuz. Oyunu hemen kaldırıyorum 😒😭
Pou Ajanviete szm
Pou Nezahtjevne igre rizj
Bu oyun güzelmiş kardeşler sizde bu oyunu beğendinizmi
Aslında eğlenceli ama sizi yalnız bırakmıyor, pou'nun bir şeye ihtiyacı olup olmadığını bildiren bildirimleri var ve hemen yapmazsanız bildirim almaya devam ediyorsunuz ve oyun sıkıcı olmaya başladı. Ve bir şeyin kilidini açmak 1999'a mal oluyor... Bu en kötü uygulama değil ama kesinlikle en iyi uygulama değil bence...
Hemen geçişte gözlerinde yok ama aşağıda yukarı bakması (kameraya bakması) şühpe uyandırıyor...o dış oyun çok😊 rastgele(gerisini okuma) bir dahaki yorumda bırakabilirsiniz bu oyunu paylaşıyoruz bu kadar basit mi bu soru ve mobil değil etiketi etiketi ile ilgililar bu oyunuyla herkes bir gün boyunca bir anti virüs yazılımı ve maest ve elif yaşamak ve ceza mı var diyooo ve maest ve iste veya istemeyerek de böyle diyor ama bu
Yani güzeller ellerine sağlık sadece bir sorun var hiç güzelleşmeyecekler oyunsa çok olur ellerinizle sağlık
Gerçekten yapacak eğlenceli bir şey yok. Oyunlar son derece sıkıcı ve oynamaya değmezler. Çoğu sistem çok pahalıdır ve buna değmeyen bir öğeyi satın almak için saatlerce sıkıcı oyunlar oynamayı gerektirir.
Ben 7 yaşındayım ve yorumlara bakıyor çok korktum yükleniyordu ama hemen sildim
Merhaba, nasılsın diye sor. Sınıf çalışma, , , , , cevapları
Çocuklar için bir tehdit uygulaması. Bazı çocukları çağırıp öldürüyor. Gizli gizli gizliyken, Evinizin dışını gizli gizli ve evini bazen saklayabilir. Çocuklar masum sanıp oynuyor. 3-4 yaş çocuklar kaçırılabiliyor. Bu oyun, çinli bir adam tarafından yapılmıştır. Polisler Mavi balina'yı yapan adamların birini yakalamış demiş gibi demiş. Adam da ona; o pis türkleri için. Demiş. Eğer bilgileri yüklediyse ondan satın alınabilir SİLİN.
Bu oyun aptalca, beş yüz bin indiricisi var, kuzenlerim oynamasına rağmen çok sıkıcı olsa da, biraz daha karakterlendirme yapmalısın.
Bu çamur topuna güvenmeyin
Oyun çok güzel ben de seviyorum ama kamera var mı diye düşünüyorum. Pou'nun evinin içinde üst manzaraya çektim. Bazı resimlerde en iyi olduğu yerde değilde başka bir yere kadar. 😦😦😦
Moy Virtual Pet Game – Pou Benzeri Oyun
Enerjisini nasıl yükselteceğimi bile bilmiyorum her şeyi denedim onu uyuttum çok uzun süre enerjisi yüzde 1 gibi arttı. Mini oyunlarda bile çok sıkıcı oluyor.
İğrenç bir oyun kardeşim bu oyunu için gözlerden hoşdu şimdi 7 numara takıyor sınıfta ? CLİ DASH diye bir şey var mış onu bir el oyndı diye sizin de bakış açısıyla gözlerin bozulacak ve bu anlattıklarımın hiç biri yalan değil !!!!!
Pou, Android platformundan bir adım atarak iPhone ve iPad'e gelir, böylece kullanıcılar bu sanal evcil hayvana bakabilir ve mini oyunlarını oynayabilir.
Arkadaalar bu oyunu cakın indirmeyin tolufonumun sessizdeydi seside kıcıktı pou ses cıkardıgını seçme bide bazıuburlar gece 3 te kazanırcak biycey oluyor demisler ben bi deniyim ben gercek oldu ilkçe altı telefonum dondu yarım saat sonra beni bir özel numara aranmış o bir gercektendecıkma çıctım pou nun korkumdan telefonlar satıldı kırıldı simdide baska telefonla yazıyom beni tavsiye bu oyunu çakın indirmeyin korkudan ölebilirsiniz bu uygulama 1 yıldızı bile haketmiyor
Hayatımda oynadığım en iyi 2 oyundan biri (Eski fikrim). O oyunu oynadığımda en sevdiğim oyundu, ama orijinal oyunu (My Tamagotchi Forever) oynadığımda fikrimi değiştirdim ve şimdi (My Tamagotchi Forever) Hayatımda Oynadığım En İyi Oyun Ve Şimdi Nefret Ediyorum bu oyun (bir yıldız).
Pou عمومی baa
Biraz daha geliştirilmeli, baya eski bir oyun çünkü. Ama çok tatlı ve eskimeyen oyun. Öneririm küçük çaplı bir oyun. Oyunun içinde farklı oyunlar var: minnoş oyunları güzel olması gerekiyor. Pou çok tatlı ama çok fazla yemek yiyor ahahaha. rastgele atacağım çünkü önden geleceği için: mflrmflöfldmcnffmmsğdöcmcmfüşnpefpfckkbcdwjwxflkexdwldlcdcdcwdbdclcdlbnlbjfcvntklgmlöölldldldkdllkdllkdmspdmxpmdpxldpdmdlspldxldmldspldkdllkdmspdmxpmdpxldpdmdlspldpdmdlsp
En güzel Oyunlar 'de, Haydi Haber - Gündelik Friv Oyunları ve Pou Oyna Oyunları - Haber Ekspres. Android için Friv Games - APK'yı İndir - APK Pure Friv Oyun
Oyunu daha basit ve orijinal yaptığınız için teşekkür ederiz. Bu oyun 1 yıldır güncellenmemiş olmasına rağmen. Herhangi bir yeni özellik yok.
Uzun zamandır Oynuyorum. Bu harika. sevimli küçük oyun. Ama güncellemelere ihtiyacı var. yeni şeyler. yeni oyunlar.
Tavsiye etmeyin, sonsuza kadar süren yüksek bir seviyeye çıkmadan iyi kıyafetler elde edemezsiniz. Diğer ürünlerle birlikte kıyafetlerin çok pahalı olduğundan bahsetmiyorum bile.
Bence bu oyun korkunc degil. Sadece herkesin korkutmak için uydurulmus bir yalan. Gözününde kamera yok. Yalan bunlar YALANNNNNNN! Hem kamera oldugunu dusunuyirsaniz kapatin kamerayi parmaginizla. Bu yalanı kim uydurduysa, uydurmuş mu? herkes. Korkunca uyduran kisinin eline ne gececek ki? Hem tom da yok, angelada da yok. Kim dediyse kim uydurduysa oyun onu kacirsin o zaman. Birde youtube da gece ucte sunu oynamayı bunu oynatmayin diye videolar var. onlar da doğal😉
Oyun çoçuklar için harika ama bazı mal insanlar geceleri pou deliriyo işte kamera var falan diyolar bazı kanmayın en komiğide arkadaşı pou delirip gözleri bitmiş ve küfür etmek için başlamış ve arkadaşda küfür etmek pou yok olmuş bu arkadaşda evin kapısına dina tuzamitağı bitirmek (dinamit ne geziyosa) sonra kapı açılmış ve dinamit kan olmuş ve o salmış onu patlamış evde pouya ile benziyormuşmuş. Gereksiz yorum yapan bu mallara kanmayın 👍
pou hile apk arşivleri ANDROID OYUN CLUB Pou hile apk.
Android için Pou - Ücretsiz indir - Anderbot
Bu oyunu severdim ama çok fazla veri istiyor, Sanki gerçek bir çocuk yetiştiriyormuşsunuz gibi büyümek çok zaman alıyor. Fazla mesai sıkıcı olabilir çünkü bu oyun tekrarlayıcıdır, oyunu güncellemelerini veya oyuncunun ilgisini çekmek için etkinlikler eklemelerini öneririm, Tamamen güncel değil.
Ben bu oyunu eskiden çok şiddetlik oynardım ama tabikide bu oyunu bulacakmı bilgi almak için uygun olabilir.
Pou oyunu banyo yapma, yemek yedirme, elbise giydirme, eğlence ve hobi bahçesi olmak üzere 5 farklı bölümden oluşuyor. Ekranın alt tarafındaki Sabun
Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] Petualangan maxo
E-postam ve şifrem çalışmıyor. şimdi yeniden indiriyorum. Ama bana ne yapacağımı söyleyebilir misin, böylece onu kaldırmaya devam etmek zorunda kalmam? Bu gerçekten sevimli bir oyun ve oynamayı seviyorum. Giriş yapamadığımda sinir bozucu.
Gjfg harika Google'dan Google'dan bile daha güzel Google ne ya abi çok ne bu biz güzel Allah Allah saçma ama oyun güzel vallahi ben annemin kesinliklei Annemin yüklemiştir zaten zaten dedim zaten yüklemiş de annemin Ama güzel bir oyundurnın babanın evdeykenda yüklenecek olsa yükledim ama geri gitmek istiyorum ama oyun yeri harikana düşünüyorum artık